Fine Dining - päivä!
Menu oltiin luokkalaisten kanssa itse suunniteltu. Olin lupautunut diettitiimiin varmistamaan, että kaikki erityisruokavalioiset saavat ruokaa. Menun suunnittelussa olin mukana, mutta itse Fine Dining päivänä olin sairaana, joten en osaa tarkemmin kertoa miten päivä meni.
Tiimi neljä valmisti pääruoan eli ankanrintaa, kukkakaalipyrettä, porkkanaa, sientä, punajuurisipsejä ja appelsiinikastiketta.
Alkuruokia oli kaksi: kampasimpukoita mansikkasalsalla sekä punajuuricarpacciota ja vuohenjuustomoussea. Kasvisruokavalioisille oli lisäksi tofua.
Pääruokana ankanrintaa appelsiinikastikkeessa ja kukkakaalipyrettä. Kasvisvaihtoehtona oli seitania.
Jälkiruokana oli vadelmasorbettia, brownieta ja mascarponevaahtoa.
Kommentit
Lähetä kommentti